Här ser du ett förslag på vilken typ av bröllopsmenyer jag kan erbjuda.
Förrätter:
- Ramslöksoppa med löjrom, syrad grädde & brödsmul - här står sopptallriken vid bordet och så serveras soppan när gästen satt sig. ) Alt jordärtskockssoppa
- Asiatisk toastskagen på rågbröd toppad med forellrom, ingefärs picklade morötter, svarta sesamfrön & koriander
- Gravat nötinnanlår med inlagd silverök, rädisa, senapsmajjo, vackra skott & riven lagradost
- Sikrom med syrad grädde, inkökt lök, dill & massa friterad potatis samt vackra skott
- Burrata med sakta bakade tomater, rostade hasselnötter, vackra skott & vinägrett med ramslök
Varmrätter:
- Långbakad fläsksida med en sallad på olika sorters morötter, krämig ost & pesto serveras med ljummen delikatesspotatis med brynt smör & örter ( Här serveras grissidan varm på tallrik med en ”kall sallad med morötter och den ljumna potatisen får man ta själv vid bordet. )
- Varmrökt Vätternröding med sallad på fänkål & gurka, dill, nobissås samt ljummen delikatesspotatis med brynt smör. Här serveras laxen kall med grönsakerna på tallrik och potatisen vid sidan av vid bordet. ( Alt: torskrygg om ugn finns i lokalen )
Dessert:
- Chokladmousse med kaffe, chokladfudgebrownie, färska bär & krispigt flarn
- Vaniljbavouras med rabarberkompott, färska jordgubbar, mynta & kaksmulor