Bröllop

Här ser du ett förslag på vilken typ av bröllopsmenyer jag kan erbjuda. 

Förrätter: 
  1. Rökt sikröra med Vätternsik, lagrad ost, dill, rödlök, löjrom & potatischips - serveras i burk 
  2. Sallad på rökt Röding i från Vättern med picklad fänkål, sommarskott, Hovsenapasmajjo & Löjrom - serveras på tallrik 
  3. Ramslöksoppa med löjrom, syrad grädde & brödsmul - här står sopptallriken vid bordet och så serveras soppan när gästen satt sig. ) 
 
Varmrätter: 
  1. Långbakad fläsksida med en sallad på olika sorters morötter, krämig ost & pesto serveras med ljummen delikatesspotatis med brynt smör & örter ( Här serveras grisen varm på tallrik med en ”kall sallad med morötter och den ljumna potatisen får man ta själv vid bordet. ) 
  2. Confiad lax med sommarbetor, citronaioli, dill, picklade lök, vackra skott & lagrad ost samt ljummen delikatesspotatis med brynt smör 
      ( Här serveras laxen kall med grönsakerna på tallrik och potatisen vid sidan av vid bordet.) 
Dessert: 
  1. Chokladmousse med kaffe, chokladfudgebrownie, färska bär & krispigt flarn 
  2. Vaniljbavouras med rabarberkompott, färska jordgubbar, mynta & kaksmulor