Bröllops Förslag!

Här ser du ett förslag på vilken typ av bröllopsmenyer jag kan erbjuda. 

Förrätter: 

 

  1. Ramslöksoppa med löjrom, syrad grädde & brödsmul - här står sopptallriken vid bordet och så serveras soppan när gästen satt sig. ) Alt jordärtskockssoppa 
  2. Asiatisk toastskagen på rågbröd toppad med forellrom, ingefärs picklade morötter, svarta sesamfrön & koriander 
  3. Gravat nötinnanlår med inlagd silverök, rädisa, senapsmajjo, vackra skott & riven lagradost 
  4. Sikrom med syrad grädde, inkökt lök, dill & massa friterad potatis samt vackra skott 
  5. Burrata med sakta bakade tomater, rostade hasselnötter, vackra skott & vinägrett med ramslök 
 
Varmrätter: 
  1. Långbakad fläsksida med en sallad på olika sorters morötter, krämig ost & pesto serveras med ljummen delikatesspotatis med brynt smör & örter ( Här serveras grissidan varm på tallrik med en ”kall sallad med morötter och den ljumna potatisen får man ta själv vid bordet. ) 
  2. Varmrökt Vätternröding med sallad på fänkål & gurka, dill, nobissås samt ljummen delikatesspotatis med brynt smör. Här serveras laxen kall med grönsakerna på tallrik och potatisen vid sidan av vid bordet. ( Alt: torskrygg om ugn finns i lokalen ) 
Dessert: 
  1. Chokladmousse med kaffe, chokladfudgebrownie, färska bär & krispigt flarn 
  2. Vaniljbavouras med rabarberkompott, färska jordgubbar, mynta & kaksmulor