Här ser du ett förslag på vilken typ av bröllopsmenyer jag kan erbjuda.
Förrätter:
- Rökt sikröra med Vätternsik, lagrad ost, dill, rödlök, löjrom & potatischips - serveras i burk
- Sallad på rökt Röding i från Vättern med picklad fänkål, sommarskott, Hovsenapasmajjo & Löjrom - serveras på tallrik
- Ramslöksoppa med löjrom, syrad grädde & brödsmul - här står sopptallriken vid bordet och så serveras soppan när gästen satt sig. )
Varmrätter:
- Långbakad fläsksida med en sallad på olika sorters morötter, krämig ost & pesto serveras med ljummen delikatesspotatis med brynt smör & örter ( Här serveras grisen varm på tallrik med en ”kall sallad med morötter och den ljumna potatisen får man ta själv vid bordet. )
- Confiad lax med sommarbetor, citronaioli, dill, picklade lök, vackra skott & lagrad ost samt ljummen delikatesspotatis med brynt smör
( Här serveras laxen kall med grönsakerna på tallrik och potatisen vid sidan av vid bordet.)
Dessert:
- Chokladmousse med kaffe, chokladfudgebrownie, färska bär & krispigt flarn
- Vaniljbavouras med rabarberkompott, färska jordgubbar, mynta & kaksmulor